Entrades mes visitades

17 may 2012

SI VAIG A L'ATUR SERÉ MÉS MESTRE QUE MAI

Un servidor està preparant una carta pels pares de tots els meus alumnes. En part per dir Adéu, en part per explicar quina serà la situació dels seus fills el proper any. 
S'HA DE FER PEDAGOGIA, les retallades tenen un cost per a nosaltres, immens pel futur del nostres fills, però els governs que estan fent estes polítiques que s'atenguen a les conseqüències.

Molt Honorable President Mas, te vosté calculadora? vaja sumant tots els que ens anem al carrer, més els que enguany ja s'han anat, més la gent que rep denuncies injustes del #novullpagar i el cabreig dels que cada mes es deixen una calerada als "pijatges". Sume vostè també els pensionistes que començaran a pagar-se les medicines, la gent que perd els ajuts per dependència, els afectats dia a dia per les retallades en la sanitat, els que perden les seves cases i continuen devent diners als bancs. I pense.....
Tindrà vostè suficient amb la por al PP per a guanyar les properes eleccions?
Li podrà vendre la moto a la gent de que ho fa "perquè no podem fer altra cosa" quant el dèficit fiscal vers la resta de l'estat es del 9%?.
Quant pacta els pressupostos en el PP?
Quant els nostres Impostos i retallades van destinats a salvar bancs?
Quant la casta política d'este pais, al qual pertanyem, te 20.000 cotxes oficials, i mentre tant pretenen fer cobrar les ambulàncies a la gent que ha de passar pel tràngol de fer-se un tractament de diàlisi?

Fins ara vostès estaven molt ufans....controlen TV3, han fet fora a la gent incòmoda, i tenen darrere a Abertis i la Caixa. A tot el Grup Godó i la seva gran màquina de comunicació a Catalunya.....però vostès van un pas enrrere, no controlen Twitter, no controlen facebook, no controlen els nostres pensaments i els nostres fets.
La comunicació ara es transversal, horitzontal no la controlen vostès i estarem aturats........Tindrem mooooolt de temps per dir a la població totes aquelles "ratlles vermelles" que vostès han traspassat.
PER FER PEDAGOGIA


No hay comentarios:

Publicar un comentario